preskoči na sadržaj

Osnovna škola Bršadin

Login

Dogodilo se...

Kalendar
« Rujan 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Slikovni rezultat za erasmus plus no background

ŠKOLSKO ZVONO

Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Kutak za učenike

Dragi naši učenici, ovaj kutak stranice je samo vaš. Tu možete razmjenjivati mišljenja na forumu, čitati članke i intervjue koje su vaše kolege iz literarne sekcije pripremile za vas. Ovdje će biti objavljeni i vaši najbolji literarni i likovni radovi, i još puno toga...

Od ove školske godine u školi imamo i sandučić povjerenja. Što je to i čemu služi pogledajte klikom na link Sandučić povjerenja.

Ovdje možete pogledati i neke zanimljive priloge:

  1. Kako učiti uspješnije
  2. Mali savjeti za učenje
  3. Nasilje među djecom

 

Pristup internetu

Za sve učenike iz škola koje su članice CARNeta korištenje Interneta i tehnologije postalo je lagano i jednostavno. CARNet svim školama nudi spajanje na Internet sigurnom i brzom vezom preko CARNet mreže, a na vama je samo da iskoristite sve pogodnosti koje vam ovo pruža.

CARNet vam nudi nekoliko različitih načina pristupa Internetu na kojemu između ostalog možete pronaći i mnoštvo informativnih, edukativnih i zanimljivih sadržaja koje vam priprema CARNet. Učenje i postaje zabavnije uz online lekcije na Nacionalnom portalu za udaljeno učenje „Nikola Tesla“, dok svoje znanje možete provjeravati i u online Školskoj učilici. U e-Knjižnici možete čitati i pretraživati online knjige i časopise, a Portal za škole donosi vam mnoštvo edukativnih tekstova i savjeta za ispunjavanje vašeg slobodnog vremena, te forum za komunikaciju s drugim učenicima i nastavnicima.

Svim ovim uslugama možete pristupiti svojim elektroničkim identitetom koji vam otvara administrator imenika na vašoj ustanovi. S elektroničkim identitetom dobivate i e-mail adresu kojoj možete pristupati putem CARNetovog Webmaila. Za bilo kakva pitanja na raspolaganju vam je CARNetov Helpdesk, telefonom, mailom i online.Administrator imenika zadužen za otvaranje CARNet korisničkih računa za učenike i sve zaposlene u OŠ Bršadin, Srđan Stanojević, tajnik.

 

preskoči na navigaciju